Collectie Antieke Lampen Amsterdam

Collectie Antieke Lampen Amsterdam. Alle lampen in ons assortiment zijn technisch gecontroleerd en klaar voor gebruik. Uit het begin van de vorige eeuw tot en met de jaren 60 zijn. De lamp is van koper en heeft facet geslepen raampjes. Met ruim 1000 kroonluchters heeft kroonluchteratelier de rode hoeve de grootste collectie oude en antieke kroonluchters, plafonnieres en wandlampen in europa!

Chf 224 00

Uitgelicht Chf 224 00

Uit het begin van de vorige eeuw tot en met de jaren 60 zijn. Op zoek naar een mooie kroonluchter?. Met ruim 1000 kroonluchters heeft kroonluchteratelier de rode hoeve de grootste collectie oude en antieke kroonluchters, plafonnieres en wandlampen in europa!

Met ruim 1000 kroonluchters heeft kroonluchteratelier de rode hoeve de grootste collectie oude en antieke kroonluchters, plafonnieres en wandlampen in europa!

Met ruim 1000 kroonluchters heeft kroonluchteratelier de rode hoeve de grootste collectie oude en antieke kroonluchters, plafonnieres en wandlampen in europa! Van art deco lampen tot antieke lampen en van industrieel tot klassiek, maar ook voor lampenkappen of onderdelen om jouw oude lampen te restaureren kan je bij ons terecht. De lamp is van koper en heeft facet geslepen raampjes. Met ruim 1000 kroonluchters heeft kroonluchteratelier de rode hoeve de grootste collectie oude en antieke kroonluchters, plafonnieres en wandlampen in europa! Op zoek naar een mooie kroonluchter?. Gezien de leeftijd van de lamp, is ie in zeer goede staat. Uit het begin van de vorige eeuw tot en met de jaren 60 zijn. Onze kollektie antieke en oude lampen bestaat vooral uit lampen die veelal.

Chf 224 00

Van art deco lampen tot antieke lampen en van industrieel tot klassiek, maar ook voor lampenkappen of onderdelen om jouw oude lampen te restaureren kan je bij ons terecht... Uit het begin van de vorige eeuw tot en met de jaren 60 zijn. Mooie hanglamp amsterdam se school. Alle lampen in ons assortiment zijn technisch gecontroleerd en klaar voor gebruik. Gezien de leeftijd van de lamp, is ie in zeer goede staat. Ze zijn zorgvuldig gerestaureerd waar nodig van nieuwe bedrading voorzien maar in …. De franse kroonluchter, glazen en kristallen kroonluchter, zakkroonluchters, italiaanse kroonluchters, messing kroonluchters maar ook een mooie lijn nieuwe kroonluchters.

Popular posts from this blog